Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Menta Alaska - PASSEPARTOUT DUO (US/IT) / FORCES / HETA BILALETDIN

  • Pertin Valinta 2 Hakaniemenkuja Helsinki, Uusimaa, 00530 Finland (kartta)

MENTAL ALASKA
Klo 18-21

Liput 10e

Live:
PASSEPARTOUT DUO (US/IT)
FORCES
HETA BILALETDIN

LIPUT TÄÄLTÄ: https://pertin-valinta.myshopify.com/collections/paasyliput

PASSEPARTOUT DUO (US/IT)
Passepartout Duon muodostavat pianisti Nicoletta Favari (IT) ja perkussionisti Christopher Salvito (US/IT).
Duo on ollut lähes taukoamattomalla maailmankiertueella perustamisestaan vuonna 2015 lähtien. He etsivät tapoja ylläpitää itsenäinen musiikkiura ja luoda kansainvälinen verkosto artisteista ja muusikoista. Tällä matkalla kertyneet kokemukset ovat vaikuttaneet heidän epäkonventionaaliseen luomisprosessiinsa. Duo uudelleenarvioi jatkuvasti keinoja ja välineitä joilla tekevät taidetta. Heidän elävä ja kehittyvä käsintehtyjen soittimien ekosysteemi on sisältänyt sähköisten laitteiden ja perinteisten perkussioiden lisäksi jopa huoneenkokoisia tekstiili-installaatioita ja löydettyjä esineitä. Livesetti rakentuu duon viime vuoden aikana rakentaman sähköisen Chromaplane-soittimen ympärille.

FORCES
Jatkuvasti muuntuvat rytmit ja terävät digitaaliset tekstuurit muodostavat Forcesin äänimaiseman. Forces on monialaisen taiteilija Joonas Sirenin elektronimusiikkiprojekti. Livekoodaamisen ja erilaisten prosessointitekniikoiden avulla hän luo tiiviitä atomitason pyörteitä, sähköisiä ja ajoittain kaoottisiakin abstrakteja äänen valtameriä. Pertin Valinnassa Forces toteuttaa erityisen MIDI-teemaisen esityksen. 1980-luvulta peräisin oleva Casio MIDI-saksofoni toimii keskipisteen, triggeröiden soundeja sattumanvaraisella logiikalla.

HETA BILALETDIN
Heta Bilaletdin (Myttys, Olimpia Splendid) keräilee ääniä kotona ja kentällä sekä rakentaa niistä hitaasti tomuisia biittejä, vedenalaisia näkyjä, mutisevia lauluja, konkreettista musaa ja dekonstruoitua dubia.

Aikaisempi tapahtuma: 11. marraskuuta
Joose keskitalo/Mikko juvonen
Myöhempi tapahtuma: 1. joulukuuta
Imagine Everyday! Outsider Art Finland