Mississippi Records Pertin Valinnassa
Oct
26
3:00 PM15:00

Mississippi Records Pertin Valinnassa

Mississippi Recordsin Cyrus Moussavi Chicagosta saapuu Pertin Valintaan 26.10. Luvassa on Moussavin DJ-setti ja myynnissä myös Mississippi Recordsin levyjä.

Musiikin lisäksi Moussavi työskentelee myös elokuvien parissa ja ennen Pertin Valintaan saapumista Moussavi vierailee Oodissa, missä näytetään Mississippi Recordsin elokuva.

View Event →
PERTIN VALINTA GOES HALLOWEEN
Oct
31
4:00 PM16:00

PERTIN VALINTA GOES HALLOWEEN

Pertsassa vietetään Halloweenia 31.10. klo 16-20 Kaupan puolelta löytyy päivän teeman sopivia tarjouksia. Paikalle voi tulla myös ihastelemaan hurjia pukuja ja nauttimaan muusta ohjelmasta, mitä illan aikana on tarjolla. Pukeudu tai tule ihan omana itsenäsi katsomaan, miten Pertin Valinnassa vietetään Halloweenia.

View Event →
PERTSAN LEVYMYYJÄISET
Nov
23
12:00 PM12:00

PERTSAN LEVYMYYJÄISET

Jos levykokoelmassa on aukkoja, niin suuntaa 23.11 klo 12-16 Pertin Valintaan levymessuille. Paikalla tunnetumpia nimiä sekä yksityisten keräilijöiden harvinaisuuksia. Paikalla myös DJ Miika, joka vastaa että tapahtuman musiikki on kohdillaan.

Täältä jos mistä löydät täydennystä omaan levykokoelmaasi. Tule katsomaan mitä meillä on tarjolla ja nappaa musiikista innostuneet ystävät matkaan.

View Event →
PERTSAN LAHJASÄKKI - MYYJÄISET
Dec
15
10:00 AM10:00

PERTSAN LAHJASÄKKI - MYYJÄISET

Pertin Valinnassa järjestetään 15.12. klo 10 - 16 Pertsan Lahjasäkki - myyjäiset. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt myyjäiset kokoavat yhteen ryhmän käsityöläisiä, yhdistyksiä ja taiteilijoita esittelemään laadukkaita käsintehtyjä tuotteitaan. Täältä on hyvä etsiä vielä viimeiset paketit pukin konttiin.

View Event →

The Other Travel Agency taidenäyttely Brysselissä
Sep
24
to Sep 26

The Other Travel Agency taidenäyttely Brysselissä

  • József Antall Building, 3Q Area European Parliament, Brussels Brussels Belgium (map)
  • Google Calendar ICS

The Other Travel Agency is an art project that exerts from the margin, taking you to environments that would be otherwise closed. Artists from outside the mainstream art world act as travel guides and take you for a trip to the inner world and the physical surroundings of the artists.

View Event →
Töölönlahdella tapahtuu! Inside Outside Finland - virtuaalinäyttely esillä Oodissa
Jul
9
4:00 PM16:00

Töölönlahdella tapahtuu! Inside Outside Finland - virtuaalinäyttely esillä Oodissa

Töölönlahti EU-puheenjohtajakauden päänäyttämönä 

1.7. alkava Suomen EU-puheenjohtajakausi tuo paljon kansainvälistä näkyvyyttä Helsingille. Kaupunkiin tulevat kokousvieraat voivat kokea Helsingin kestäviä arjen ratkaisuja. Lisäksi kokousvieraita kutsutaan nauttimaan Töölönlahden alueen elämyksistä maanantaina 8.7. alkaen. Helsinki onkin panostanut yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa Töölönlahden kiinnostavaan elämystarjontaan. 

Helsinki kutsuu puheenjohtajakauden vieraat, matkailijat ja paikalliset nauttimaan Töölönlahden elämyskeitaasta, jossa yhdistyvät urbaanin kaupungin syke ja luonnon rauha. Pertin Valinta on mukana Töölönlahden tapahtumissa Oodissa tiistaina 9.7.

Tapahtumapaikkana on Oodin Ryhmätila 3, (2. kerros), missä Pertin Valinta esittelee uuden Taiteen Matkaopaspalvelun ja Inside Outside Finland teoksen vierailijoille. Opastus on suunnattu kaikille avoimena klo 16-18 ja EU-vieraille osana Creative Transformations - Culture for Democratic and Sustainable Europe - konferenssin ohjelmaa (Musiikkitalossa 9-10.7.2019) klo 18-20.

Inside Outside Finland- teos johdattaa EU-vieraat virtuaaliselle matkalle suomalaisiin Outsider-taideympäristöihin: Parikkalan patsaspuistoon, Enni idin taiteilijakotiin Padasjoelle sekä Autismisäätiön taidestudiolle ja Kalevi Helvetin liveperformanssiin. Oppaana toimii taiteen matkaopas Sami Helle.

Katso Klaus Welpin tekemä uusi Travel Agent of Art- elokuva täällä: www.outsiderartfinland.com /explore

Lisätietoja:

https://www.signalsfromhelsinki.fi/fi/toolonlahdella-tapahtuu/toolonlahden-elamykset

https://www.hel.fi/static/helsinki/news/Töölönlahden-elämyksiä2019.pdf

View Event →
New Yorkin Rutto        Kalevi Helvetin juhlanäyttely
Apr
24
to Sep 14

New Yorkin Rutto Kalevi Helvetin juhlanäyttely

Kettukin vuoden taiteilija   Kalevi Helvetin juhlanäyttely NEW YORKIN RUTTO

24.4.-14.9.2019

"Aamulla heräsin reippaana ylös.

Aamiaisen jälkeen piirsin ruttoja.

Menimme Empire State Buildingin yläkertaan.

Katsoimme ihanan kaunista Amerikan kaupunkia.

Jos astuu ulkona ruttoon,

ei ole kivaa että tulee näppylöitä."

New Yorkissa, 18.1.2019, Kalevi Helvetti

View Event →
Ihminen on hyvä asia -seminaari Musiikkitalolla
Mar
19
9:00 AM09:00

Ihminen on hyvä asia -seminaari Musiikkitalolla

Maakuntauudistuksen myötä lainsäädäntö ja päätäntämekanismit muuttuvat. Kulttuurihyvinvoinnin kannalta se avaa mahdollisuuksia, mutta luo myös uhkakuvia. Taidelähtöisen toiminnan osaaminen ja rahoitus eivät ole itsestäänselvyyksiä sote- ja hyte -alalla. Siksi haluamme keskustella vaikuttamisen mahdollisuuksista, valinnoista, arvoista ja tulevaisuuden osaamisesta kunnissa ja maakunnissa.

View Event →
OUT BY ART
Nov
30
6:30 PM18:30

OUT BY ART

Osana Disability Day Art & Action-festivaalia toivotamme kaikki tervetulleiksi katsomaan yhdessä taide-elokuvia ja dokumentteja Pertin Valintaan 30.11. kello 18:30 alkaen. Illan elokuvissa tarkastellaan millaista on taiteilijan elämä normien ulkopuolella.

View Event →