New Yorkin Rutto        Kalevi Helvetin juhlanäyttely
Apr
24
to Sep 14

New Yorkin Rutto Kalevi Helvetin juhlanäyttely

Kettukin vuoden taiteilija   Kalevi Helvetin juhlanäyttely NEW YORKIN RUTTO

24.4.-14.9.2019

"Aamulla heräsin reippaana ylös.

Aamiaisen jälkeen piirsin ruttoja.

Menimme Empire State Buildingin yläkertaan.

Katsoimme ihanan kaunista Amerikan kaupunkia.

Jos astuu ulkona ruttoon,

ei ole kivaa että tulee näppylöitä."

New Yorkissa, 18.1.2019, Kalevi Helvetti

View Event →

Töölönlahdella tapahtuu! Inside Outside Finland - virtuaalinäyttely esillä Oodissa
Jul
9
4:00 PM16:00

Töölönlahdella tapahtuu! Inside Outside Finland - virtuaalinäyttely esillä Oodissa

Töölönlahti EU-puheenjohtajakauden päänäyttämönä 

1.7. alkava Suomen EU-puheenjohtajakausi tuo paljon kansainvälistä näkyvyyttä Helsingille. Kaupunkiin tulevat kokousvieraat voivat kokea Helsingin kestäviä arjen ratkaisuja. Lisäksi kokousvieraita kutsutaan nauttimaan Töölönlahden alueen elämyksistä maanantaina 8.7. alkaen. Helsinki onkin panostanut yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa Töölönlahden kiinnostavaan elämystarjontaan. 

Helsinki kutsuu puheenjohtajakauden vieraat, matkailijat ja paikalliset nauttimaan Töölönlahden elämyskeitaasta, jossa yhdistyvät urbaanin kaupungin syke ja luonnon rauha. Pertin Valinta on mukana Töölönlahden tapahtumissa Oodissa tiistaina 9.7.

Tapahtumapaikkana on Oodin Ryhmätila 3, (2. kerros), missä Pertin Valinta esittelee uuden Taiteen Matkaopaspalvelun ja Inside Outside Finland teoksen vierailijoille. Opastus on suunnattu kaikille avoimena klo 16-18 ja EU-vieraille osana Creative Transformations - Culture for Democratic and Sustainable Europe - konferenssin ohjelmaa (Musiikkitalossa 9-10.7.2019) klo 18-20.

Inside Outside Finland- teos johdattaa EU-vieraat virtuaaliselle matkalle suomalaisiin Outsider-taideympäristöihin: Parikkalan patsaspuistoon, Enni idin taiteilijakotiin Padasjoelle sekä Autismisäätiön taidestudiolle ja Kalevi Helvetin liveperformanssiin. Oppaana toimii taiteen matkaopas Sami Helle.

Katso Klaus Welpin tekemä uusi Travel Agent of Art- elokuva täällä: www.outsiderartfinland.com /explore

Lisätietoja:

https://www.signalsfromhelsinki.fi/fi/toolonlahdella-tapahtuu/toolonlahden-elamykset

https://www.hel.fi/static/helsinki/news/Töölönlahden-elämyksiä2019.pdf

View Event →
Ihminen on hyvä asia -seminaari Musiikkitalolla
Mar
19
9:00 AM09:00

Ihminen on hyvä asia -seminaari Musiikkitalolla

Maakuntauudistuksen myötä lainsäädäntö ja päätäntämekanismit muuttuvat. Kulttuurihyvinvoinnin kannalta se avaa mahdollisuuksia, mutta luo myös uhkakuvia. Taidelähtöisen toiminnan osaaminen ja rahoitus eivät ole itsestäänselvyyksiä sote- ja hyte -alalla. Siksi haluamme keskustella vaikuttamisen mahdollisuuksista, valinnoista, arvoista ja tulevaisuuden osaamisesta kunnissa ja maakunnissa.

View Event →
OUT BY ART
Nov
30
6:30 PM18:30

OUT BY ART

Osana Disability Day Art & Action-festivaalia toivotamme kaikki tervetulleiksi katsomaan yhdessä taide-elokuvia ja dokumentteja Pertin Valintaan 30.11. kello 18:30 alkaen. Illan elokuvissa tarkastellaan millaista on taiteilijan elämä normien ulkopuolella.

View Event →