info.jpg
 
Idea tuli siitä, että mietittiin että tällaisen liikkeen perustamiseen olis mahdollisuus ja päätettiin että perustetaan oma liike, missä mäkin oon osakkaana. Sehän on niinku hienoa, että meidän firma Daatso Oy on tässä liikkeessä ja on kivaa olla töissä Pertin Valinnassa. Mä teen täällä radio-ohjelmia, myyn levyjä, ja soitan musiikkia mun frendien kaa.
— kari aalto

MISTÄ KAIKKI ALKOI? Pertin Valinta sai alkunsa kun Pertti Kurikka jäi eläkkeelle ja bändi lopetti keikkailun. Bändin managerit, Teuvo Merkkiniemi ja Kalle Pajamaa kysyivät, mitä haluatte tehdä seuraavaksi. ”Kivijalkakauppa”, oli kundien vastaus. Pertin Valinnan avajaisia juhlittiin 24.4.2018. Tupa oli täynnä.

 
 
Kalevi_kroko.jpg
 
 

PERTIN VALINTA toimii yhteistyössä laajan kotimaisen ja kansainvälisen verkoston kanssa. Pertin Valinnan ympärille on järjestäytynyt joukko kulttuuri-, sote- ja koulutusaloilla toimivia yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka haluavat Pertin Valinnan kautta edistää yhteiskunnan marginaalissa elävien ihmisten asemaa, osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia.

KUMPPANIT

YHTEISTYÖSSÄ

Autismisäätiö

Arcada, Music Management

DonkeyHotel

Helmi Levyt

Helsingin kaupunki

ITE-taiteen museo, Kokkola

Kehitysvammaisten Tuki57

Kellosalmi- Seitniemi-Virmailan Kyläyhdistys ry

Keskustakirjasto Oodi

Me Itse ry

Mental Beauty Records

Moukafilmi Oy

Nordic Outsider Art verkosto

Parikkalan patsaspuisto

ReDoMe- muutosvalmentajat

Taideyliopiston Arts Equal

Taideyliopiston Arts Management

Taiteen edistämiskeskus

Vantaan taidemuseo Artsi