levykauppa.jpg
 

PERTIN VALINNASTA löytyvä levyosasto tarjoaa mielenkiintoisen vinyylivalikoiman. Jos Kurikan Pertti olisi saanut yksin päättää, Pertin Valinnasta olisi saanut vain Katri Helena- sekä Rattus-kasetteja. Näissähän ei ole mitään vikaa mutta Pertti silti luovutti levyosaston hoitamisen muiden huomaan. 

Valikoimasta löytyy lähinnä LP-levyjä, mutta myös 7”-levyjä, CD-levyjä sekä C-kasetteja. Tarjolla on jazzia, free jazzia, bluesia, countryä, soundtrackeja, punk rockia, soulia, black metalia, gospelia, krautrockia, inuiitti-folkia ym.! Näitä levyjä emme lisää verkkokauppaamme (laiskuuttani vai kykenemättömyyttäni?). Levyjen selailu kivijalkaliikkeessä on mitä mukavin harrastus (vaikka ei mitään ostaisikaan), ja helpoiten levyt saa ostettua suoraan laareista. Emme kuitenkaan unohda muita paikkakuntalaisia joten mielellämme myös postitamme levyjä! 

 
Kalevi_kitara.jpg
 

Alla oleva lista ei välttämättä ole aina ajan tasalla, joten jos joku levyistä kiinnostaa, kannattaa soittaa numeroon 040 0514917 / Kalle Pajamaa, niin voin tarkistaa onko levyä vielä saatavilla meiltä tai tukusta. Minut tavoittaa myös sähköpostiosoitteesta kalle@pkn.rocks.

Postikulut tietenkin tuovat suuren lisähinnan. Punkposti on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi myös, eli lähetä kaverisi noutamaan levysi! Postimyyntihommissa PayPal lienee vaivattomin maksutapa mutta muutkin maksutavat ovat mahdollisia. Katri Helenan ja Rattuksen kasetteja ei ole vielä löytynyt myytäväksi. Keep Searchin’...

 
 
33363937_2092361267688487_736964285745332224_n.jpg