Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Sound of Pertti (Rap Blast!): ADIKIA, 6Kulma!

  • Pertin Valinta 2 Hakaniemenkuja Helsinki, Uusimaa, 00530 Finland (kartta)

6KULMA! 

ADIKIA

Pertin Valinta, Hakaniemenkuja 2
Lauantaina 18.5. klo 18-21
Liput halvemmalla ennakkoon: https://pertin-valinta.myshopify.com/collections/paasyliput

***************************************************

S.O.P. (Sound Of Pertti) Rap Blast! tulee taas!  Toukokuun Blastaus on mehevä kokonaisuus lyyrisiä helmiä ja tiukkoja biittejä.  Lauantaina 18.5. lavalla uutta sooloa valmisteleva Adikia ja hyvässä vauhdissa oleva 6kulma!  Tule , näe ja koe! 

6kulma!

On helsinkiläinen rap-yhtye jonka muodostavat räppärit Hazard & Hugo Toosi. 6kulma!:n musiikki on yhdistelmä perinteitä kunnioittavaa räppiä ja tuoretta, ennenkuulumatonta soundia. Kun Rapin suomenmestarinakin tunnetun Hazardin veitsen terävät riimit yhdistetään Hugo Toosin melodisempaan ilmaisuun on tuloksena 6kulma! Yhtyeen debyytti-EP ”6>” julkaistiin kesällä 2023, ja syksyllä 2024 yhtye julkaisee Kill Your Idol-debyyttialbuminsa. 

Adikia

Adikia tykkää räpätä ja pyörittää pyllyä. Rap-artisti julkaisi debyyttisinglensä Paha Narttu vuonna 2017 ja on sen jälkeen julkaissut 2 EP:tä ja Äiti -debyyttialbumin. Adikiaa kiinnostaa matalat bassot, kaikenlainen kilinä, tyttöjen jutut ja kapitalistisen järjestelmän kaataminen. Viimeaikoina hän on kunnostautunut feat-artistina mm. Mc Koon, Sofan ja Bämän hittibiiseillä. Tällä hetkellä hän työstää uutta soolokokonaisuutta ja Matriarkaatti-duon toista albumia kollegansa Mon-Salan kanssa. Matriarkaatti on julkaissut musiikin lisäksi podcasteja sekä toimii alustana nais-, ei-binäärisille ja transmaskuliineille artisteille hiphopin kentällä. Adikia oli mukana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -showkokonaisuudessa vuosina 2018-2019, keikkaili viime kesän Bämän kanssa.

Myöhempi tapahtuma: 23. toukokuuta
KULTA-AIKA #3