Takaisin kaikkiin tapahtumiin

TUPLAJULKKARIT: M.Rinne & M.Tervo: Valoisa yö + Ahti Kulo: Ja nii mekin katoamme

  • Pertin Valinta 2 Hakaniemenkuja Helsinki, Uusimaa, 00530 Finland (kartta)

Tervetuloa juhlistamaan Milena Rinteen ja Matti Tervon Valoisa yö -teoksen sekä Ahti Kulon "Ja niin mekin katoamme" -kasetin julkaisua. 

Pertin Valinta, Hakaniemenkuja 2 HKI

Torstaina 01.02.2024 Klo 17-21.

Valoisa yö on kertomus välitilasta: kontrollin menettämisen pelosta ja täydellisen irtipäästämisen houkutuksesta, selittämättömistä yksinäisyyden tunteista ja väistämättömästä itsepetoksesta.

Kirjan ja äänitteen yhdistävä teos kutsuu sisään mystiseen kesäyöhön, joka on salaisuuksia täynnä.

Teoskokonaisuus rakentuu pienen runokokoelman ympärille. Kirja koostuu Milena Rinteen kirjoittamista runoista ja kesäöissä kuvatuista valokuvista, äänite puolestaan samaisista runoista sekä Matti Tervon äänisuunnittelusta.

Valoisa yö on tarkoitettu kuunneltavaksi ja katseltavaksi yhtä aikaa: äänikerronta ohjaa myös kirjan sivujen kääntämistä. Teos on saatavilla kirjan ja digitaalisen äänitteen yhdistelmänä tai kirjan ja c-kasetin yhdistelmänä (sis. myös digitaalisen äänitteen).

Tapahtumassa on mahdollista tutustua Valoisa yö -teokseen.

Ahti Kulo

"Rahisevan kasettisoittimen sisältä kaikuvia kertomuksia unista ja katastrofeista. Lauluja metsän siimeksestä ja jostain tämän todellisuuden ulkopuolelta. Huoneita, kasvoja, kasveja, putoavia taivaankappaleita. Ääniä, jotka koskettavat nostalgian ja haikeuden hermoon. Kaukaa kantautuvia kaikuja ajattomuuden syvyyksistä, jossa menneisyys ja tulevaisuus sulautuvat yhdeksi."

Ahti Kulon debyyttilevy "Ja niin mekin katoamme" julkaistiin 29.9.2023. Nyt juhlimme sen julkaisua sekä tuoretta kasettipainosta. Ahti Kulo esiintyy tapahtumassa. 

https://open.spotify.com/artist/3Gc759qzDIQ3h92tTIvrSu?si=J5KeLH2aSImlJTioPqwBzg

Vapaa pääsy!

https://www.facebook.com/events/234619136359223/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D