Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Punk-up 2023


  • Pertin Valinta 2 Hakaniemenkuja Helsinki, Uusimaa, 00530 Finland (kartta)

PUNK-UP 2023

Punkmuseo raottaa arkistojaan! Eri puolilla Helsinkiä on koko kesän ajan 1.6.–31.8.2023 näyttelyissä esillä Punkmuseon arkistojen aarteita. Valokuvia, lehtiä ja kaikkea sellaista, joka tavalla tai toisella ilmentää punkkulttuuria.
Näyttely tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa tämän yleisiä uskomuksia ravistelleen kulttuurin pintaan ja myöskin siitä syvemmälle. Ihmisiin, paikkoihin, aktiviteetteihin. Iloa, surua, ystävyyttä, yhdessä ole-mista ja yhdessä tekemistä.


Punk -up 2023 näyttely Pertin Valinnassa 5.7.-12.8. kaupan aukioloaikoina!

Ke-Pe 14-18

La 11-15

Lisätietoa näyttelystä ja kaikki Punk-Up näyttelypaikat löytyvät osoitteesta
punkmuseo.fi/nayttelyt

Punkmuseo

Punkmuseo perustettiin marraskuussa 2021. Punkmuseon tarkoitus on tallentaa ja esittellä suomalaista punkkulttuuria sen kaikissa muodoissa. Pelastamme ullakoille ja kellarikomeroihin hautautuneita aarteita, ennen kuin ne katoavat lopullisesti.

Esittelemme punkin 45-vuotista historiaa tasapuolisesti kyynisille veteraaneille, nörteille levynkeräilijöille ja akateemisille aikamatkailijoille.

Digiarkistomme 10 000 aineiston kokoelma on kaikille avoin. Valokuvia, lehtiä, julisteita ja vaikka mitä. Käy tonkimassa: arkisto.punkmuseo.fi

Oma museotila meiltä vielä puuttuu, mutta näyttelytilana on toiminut kätevästi sauna, museo, rokkiklubi, kauppakeskus, kirjakauppa, levyliike, kirjasto, kulttuurikeskus tai huoltoasema.

Tänä vuonna näyttelypaikkakuntia ovat ainakin Helsinki, Tampere, Vaasa, Seinäjoki, Jokela ja Pori.

Onko sinulla punkkia kenkälaatikossa? Lainaa tai lahjoita aineistoja meille, niin ne säilyvät myös tuleville sukupolville ja ihmeteltäviksi.

Punkmuseon arkisto ja työtila on auki aina maanantaisin klo 13–18.00. Tule käymään! Tulppakuja 4, 00880 Helsinki. • 040 8103552 • punk@punkmuseo.fi
punkmuseo.fi

Aikaisempi tapahtuma: 12. kesäkuuta
OAF Stage
Myöhempi tapahtuma: 17. elokuuta
Outsider Art Festival 2023