Back to All Events

PERTSAN LEVYMYYJÄISET

  • Pertin Valinta 48 Aleksis Kiven katu Helsinki, 00510 Finland (map)

Jos levykokoelmassa on aukkoja, niin suuntaa 23.11 klo 12-16 Pertin Valinnan levymyyjäisiin. Paikalla tunnetumpia nimiä sekä yksityisten keräilijöiden harvinaisuuksia. Paikalla myös DJ Miika, joka vastaa että tapahtuman musiikki on kohdillaan.

Täältä jos mistä löydät täydennystä omaan levykokoelmaasi. Tule katsomaan mitä meillä on tarjolla ja nappaa musiikista innostuneet ystävät matkaan.

 

Needing some new records? Come to Pertti’s Choice on 23.11 from 12 to 16, because we are having a records sales party. There will be some familiar record labels and shops but also some private collectors selling their records. This is the place to fill up your record collection and make some rare findings. DJ Miika will also be there to make sure that we have good music throughout the event.

Come and make some findings and grab your music lover friends with you.

Earlier Event: October 31
PERTIN VALINTA GOES HALLOWEEN
Later Event: December 15
PERTSAN LAHJASÄKKI - MYYJÄISET