Back to All Events

Töölönlahdella tapahtuu! Inside Outside Finland - virtuaalinäyttely esillä Oodissa

Töölönlahti EU-puheenjohtajakauden päänäyttämönä 

1.7. alkava Suomen EU-puheenjohtajakausi tuo paljon kansainvälistä näkyvyyttä Helsingille. Kaupunkiin tulevat kokousvieraat voivat kokea Helsingin kestäviä arjen ratkaisuja. Lisäksi kokousvieraita kutsutaan nauttimaan Töölönlahden alueen elämyksistä maanantaina 8.7. alkaen. Helsinki onkin panostanut yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa Töölönlahden kiinnostavaan elämystarjontaan. 

Helsinki kutsuu puheenjohtajakauden vieraat, matkailijat ja paikalliset nauttimaan Töölönlahden elämyskeitaasta, jossa yhdistyvät urbaanin kaupungin syke ja luonnon rauha. Pertin Valinta on mukana Töölönlahden tapahtumissa Oodissa tiistaina 9.7.

Tapahtumapaikkana on Oodin Ryhmätila 3, (2. kerros), missä Pertin Valinta esittelee uuden Taiteen Matkaopaspalvelun ja Inside Outside Finland teoksen vierailijoille. Opastus on suunnattu kaikille avoimena klo 16-18 ja EU-vieraille osana Creative Transformations - Culture for Democratic and Sustainable Europe - konferenssin ohjelmaa (Musiikkitalossa 9-10.7.2019) klo 18-20.

Inside Outside Finland- teos johdattaa EU-vieraat virtuaaliselle matkalle suomalaisiin Outsider-taideympäristöihin: Parikkalan patsaspuistoon, Enni idin taiteilijakotiin Padasjoelle sekä Autismisäätiön taidestudiolle ja Kalevi Helvetin liveperformanssiin. Oppaana toimii taiteen matkaopas Sami Helle.

Katso Klaus Welpin tekemä uusi Travel Agent of Art- elokuva täällä: www.outsiderartfinland.com /explore

Lisätietoja:

https://www.signalsfromhelsinki.fi/fi/toolonlahdella-tapahtuu/toolonlahden-elamykset

https://www.hel.fi/static/helsinki/news/Töölönlahden-elämyksiä2019.pdf