Back to All Events

Ihminen on hyvä asia -seminaari Musiikkitalolla

  • Musiikkitalo Mannerheimintie 13 a Helsinki Finland (map)

Tiistaina 19.3.2019 klo 9–16
Musiikkitalo, harjoitussali Paavo 1. krs (Mannerheimintie 13 A, Helsinki)

Maakuntauudistuksen myötä lainsäädäntö ja päätäntämekanismit muuttuvat. Kulttuurihyvinvoinnin kannalta se avaa mahdollisuuksia, mutta luo myös uhkakuvia. Taidelähtöisen toiminnan osaaminen ja rahoitus eivät ole itsestäänselvyyksiä sote- ja hyte -alalla. Siksi haluamme keskustella vaikuttamisen mahdollisuuksista, valinnoista, arvoista ja tulevaisuuden osaamisesta kunnissa ja maakunnissa. Haluamme rohkaista osallisuutta edistävään yhteistoimintaan koko väestö, asukas- ja asiakasosallisuus huomioiden. Uutta yhteistoimintaa tukemaan perustetaan Taikusydän -alueverkosto Uudellemaalle. Seminaarin osallistujat saavat ajankohtaista tietoa rahoituksista, muutoksista, mahdollisuuksista ja konkreettisista uusista työkaluista. Seminaari hahmottaa kenttää uudella tavalla ja antaa uusia ideoita koulutuksen ja työelämän kehittämiseen.

Yhteistyössä: Kukunori, Taideyliopiston CERADA ja ArtsEqual-hanke, Metropolia AMK, Turun ammattikorkeakoulu ja TaikuSydän-hanke, Pertin valinta sekä Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke – Sokra (THL).

Ilmoittautuminen 5.3.2019 mennessä.

http://kukunori.fi/ihminen-on-hyva-asia-soten-hyten-ja-kulttuurin-yhdyspinnoilla/