Back to All Events

TERVETULOA JUHLISTAMAAN TASA-ARVON PÄIVÄÄ MUSIIKKITALOLLE

Ihminen on hyvä asia -gaala järjestetään Musiikkitalon Klubilla 19.3.2019 klo 19.00.

Gaalassa nautitaan huippukokkien, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien valmistama kolmen ruokalajin illallinen sekä pieteetillä valittuja viinejä hyvässä seurassa ja upeista artistivieraista nauttien. 

Illan aikana palkitaan myös vuoden ”ihmisin teko”, eli parhaiten tasa-arvoa edistänyt kulttuuriteko. Gaalan tuotto ohjataan palkinnon saajalle.

Illan menusta ja kattauksesta vastaavat PKN basisti Sami Helle ja Sami Garam, Paul Hickman ja Antti Paasonen sekä Lyhty ry:n, Alvi ry:n ja Mieletöntä Valoa hankkeen työryhmät. Menun teemana on suomalainen luonto ja villiruoka.

Illan artistit: Litku Klemetti, Kari Aalto, Ilkka Alanko sekä Eeva Lusenius, UMO Ensemble sekä Kalle Salonen band tarjoilevat ainutlaatuisen konserttielämyksen. Yhteisen konsertin kautta artistit haluavat edistää yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Kapellimestarina toimii Hannu Pikkarainen.

Illan juontavat Riku Riihilahti ja Inka Timgren.

Illallisen mahdollistavat Viinitie Oy, Kyrö Distillery Company, Garam & Garam Oy, Restel sekä Musiikkitalo. Tapahtuman tuottaa Pertin Valinta.

www.ihminenonhyväasia.fi