Back to All Events

Mississippi Records Pertin Valinnassa

  • Pertin Valinta 48 Aleksis Kiven katu Helsinki, 00510 Finland (map)

Mississippi Recordsin Cyrus Moussavi Chicagosta saapuu Pertin Valintaan 26.10. Luvassa on Moussavin DJ-setti ja myynnissä myös Mississippi Recordsin levyjä. Musiikin lisäksi Moussavi työskentelee elokuvien parissa ja ennen Pertin Valintaan saapumista Moussavi vierailee Oodissa, missä näytetään Mississippi Recordsin elokuva.

Mississippi Records on Portlandissa 2003 syntynyt levykauppa ja -yhtiö. Perustaja Eric Isaacson kertoi, että aluksi kaupassa oli 600 albumia, kasa kirjoja ”vähän säästettyä kahisevaa.” 15 vuoden aikana liikkeessä ei ollut tietokonetta, internettiä tai edes maksupäätettä korttimaksua varten - pelkästään vihko ja laskin. Maine kiiri kuitenkin puskaradion välityksellä ja nykyään Mississippi Records on tunnettu nimi vinyylikeräilijöiden kesken ympäri maailman. Ikonisen kivijalkaliikkeen ja tottakai loistomusiikin lisäksi Mississippi Recordsin tekee tunnetuksi alle 12 dollarin levyt. Ikonisen lafkan motto onkin ”Love over Gold”. Mississippi Recordsin omistajuus vaihtui Isaacsonin käsistä elokuvantekijä Cyrus Moussaville sekä muusikko Gordon Ashworthille, jotka ottivat toiminnan haltuunsa vuoden alussa ja Mississippi Records muutti omistajien mukana Chicagoon.

Cyrus Moussavi from Mississippi Records is coming to Pertin Valinta on 26.10. If you come you will hear Moussavi’s DJ set and there will also be a possibility to buy Mississippi Records.

Besides music, Moussavi works in the film industry and before coming to Pertin Valinta Moussavi will visit Oodi, where they will show a Mississippi Records film.

Later Event: October 31
PERTIN VALINTA GOES HALLOWEEN