Back to All Events

Kalle Salonen Klubi – mennään eikä meinata + Selamo ja Aalto

  • On the Rocks 15 Mikonkatu Helsinki, 00100 Finland (map)

KALLE SALONEN KLUBI - MENNÄÄN EIKÄ MEINATA
23.1. On The Rocksissa alkaa urkutaiteilija Kalle Salosen nimeä kantava klubisarja. Jokaisessa illassa kuullaan Salosen oman bändin lisäksi vierailevia artisteja yli musiikin genre rajojen.

Liput: 10/12€
Ovet: 20:00

Klubin ensimmäisinä vieraina Kalle Salosella on kunnia esitellä hyvä ystävänsä Kari Matti Alias Aalto (Kari Matti Alias Aalto reggae explosion) sekä Heikki Selamo (VIRTA)

Kari Matti Alias Aalto reggae explosion
Saba-daba-dub-a-daba lauletaan tulevan kesähittibiisin kertosäkeessä. Biisi on reggae-artisti Kari Matti Alias Aallon omaa tuotantoa. Pertti Kurikan Nimipäivistäkin tuttu laulusolisti on lapsesta asti rakastanut rentouttavaa ja rauhallista reggae-musiikkia. Kari Matti Alias Aalto äänittää parhaillaan esikoisalbumiaan jonka olisi tarkoitus ilmestyä vuoden 2019 kesään mennessä.

Heikki Selamo (VIRTA)
Elämänmakuisen ja persoonallisen VIRTA jazzyhtyeen kitaristi on monitaituri ja hallitsee laajan skaalan musiikin eri tyylilajeja. Selamo soittaa illan aikana Kalle Salosen bändissä ja komppaa myös Kari Matti Alias Aaltoa. Soittaako hän myös jatsia? Ehkä.

Kalle Salonen Band
Vuodesta 2012 lähtien Kalle on johtanut omaa yhtyettään. Hän on bändin kantava voima ja sydän. Viimeiset vuodet Kalle on tehnyt tiivistä yhteistyötä yhtyeen tuottajan ja rumpalin Hannu Pikkaraisen kanssa ja kaksikko on työstänyt musiikkia yhdessä suurella intohimolla. Kalle Salonen band ottaa vaikutteensa funkista, jazzista ja rhythm and bluesista. Salonen johtaa yhtyettään vahvoilla sävellystaidoilla ja pettämättömällä musiikillisella tyylitajullaan. Yhtyeeltä on ilmestynyt kaksi pitkäsoittoa: Cat Slide ja Barracuda Man.

Illan aikan kuullaan myös deejiimusiikkia.